Definitief ontharen... wat kun je verwachten?

28 Maart 2019

Definitief ontharen is eindeloos! Daarmee is deze blogpost eigenlijk al klaar. Alles is al gezegd.

Sinds ongeveer 6 weken staat er een fantastisch apparaat in de salon. Hij klinkt bij het aanschakelen als een opstijgende helikopter, maar dat krachtige geluid staat gelijk aan de power waarmee hij de haarzakjes vernietigt. Eerst zien, dan geloven. Snap ik als geen ander als je dat zou zeggen. Laat ik dan een smeuiig verhaal vertellen van een klant die bij me kwam om te waxen.

Deze mevrouw laat oksels, schaamstreek en gehele benen waxen. Natuurlijk vertelde ik haar over mijn Cleo25, waarmee ik heel Noord-Brabant ga ontharen. Om te demonstreren hoe het apparaat werkt en welk gevoel het geeft, stelde ik haar voor een stukje arm met een mesje glad te maken en dan te flitsen... Goed idee, want ze had wel oren naar definitief ontharen, maar wilde er ook even over nadenken. Het flitsen deed geen pijn, maar voelde wel warm aan.

Na vijf weken lag ze weer op mijn tafel. Begin maar met dat flitsen, riep ze, want kijk! mijn arm is nog kaal. ik was zelf verrast en blij van het resultaat. Met nog meer enthousiasme ging ik vanaf toen met het apparaat aan de slag.

Je mag dus met de Cleo25 snel resultaat verwachten. De procedure is simpel. Je komt geschoren hier op de tafel liggen. Je huid wordt ingesmeerd met gel en met het handstuk van het apparaat ga ik over de huid. Er komen flitsen uit die warmte in de huid brengen en daarmee worden de  haarzakjes vernietigd. Je herhaalt de behandeling tussen de 6-10 keer. Hardnekkige gevallen kunnen meer nodig hebben. In de loop de tijd kan er haar terugkomen, maar dan neem je een onderhoudsbehandeling en je bent er weer vanaf. In het begin zal dat 1 of 2 keer per jaar zijn. Uiteindelijk hoef je niet meer te komen.

Het grote voordeel van laseren is dat je geen bultjes, ontstekingen of ingroeiende haren krijgt. Het flitslicht heeft zelfs een regenererende werking op de huid, wat er voor zorgt dat je heel snel een mooie, glanzende huid hebt. Veel mooier dan die ontsierende bultjes en rode plekken!

Zin om te starten met laseren? Maak gelijk een afspraak: 0644258444.